Brandon ilmoittautui in

Hei mitkä kamppeet mukaan treeneihin?

Antti

Varustus: Verkkarit, lenkkarit ja juomapullo

Saku

Hei U13 joukkue!

Aluksi ISO kiitos kaikille pelaajille! Joukkue täynnä upeita persoonia, joiden kanssa tällä kaudella on saanut touhuta, paljon on jäänyt muistoja tältäkin kaudelta. Tuli sitten voitto tai tappio niin samalla tavalla pelinjälkeen musiikki soi ja "läppä lentää".

Iso hatunnosto koko valmennustiimille: JJ, JP, VM ja Minna M, josta Minna on koko kauden tuonut useampaa poikaa Peräseinäjoelta mukaan treeneihin ja peleihin. Paljon on opittu lisää lajista tällä kaudella ja toivotaan että saadaan nauttia samasta valmennustiimistä myös ensi kaudella. Tuosta nelikosta löytyy aikasta paljon tietoa tästä lajista. Erillinen kiitos joukkueen omalle lääkärille Minna P:lle. Voisin väittää, että harvalla juniorijoukkueella on oma lääkäri mukana peleissä. Kiitos myös Markku, Matti, Jukka, Rami Heljä ja meidän huikea ketjujengi.

Lisäksi haluan erikseen kiittää Valtteri Ahoa, joka on tuonut crocojunnujen sosiaalisen median aivan huikealla tasolle.

Ja sitten te kaikki vanhemmat, jotka olette koko kauden joukkueenjohtajia auttaneet eri tavalla. Arvostus on iso teitä kohtaan.

Kausi päättyi U13 joukkueen osalta upeasti pronssisiin tunnelmiin, upea saavutus! Haluan korostaa, että joukkueessa oli ennen kauden alkua kymmenen tulokasta!!! Ja pelasimme kovassa sarjassa, jossa pelaa suomen parhaat tämän lajin pelaajat. Hienosti joukkue hitsaantui yhteen kaudenaikana.

Nyt huilataan tästälajista hetki ja marraskuussa aloitamme valmistautumisen kaudelle 2019.
Joukkueesta siirtyy 05 vuonna syntyneet pelaajat ensi kaudelle U15 joukkueeseen. Toivotetaan kaikille stempit sinne, pärjäätte kaikki siellä varmasti. Vastaavasti joukkueeseen saamme vahvistuksia 07 vuonna syntyneistä pelaajista, joten kova joukkue on kasassa myös ensi kaudella.

Seura pitää loppuvuodesta viralliset päättäjäiset, jossa pelaajille jaetaan myös SM-mitalit. Tavoitteena on järjestää myös pelaajille oma päättäjäistilaisuus grillauksen ja saunan merkeissä, mutta tästä infotaan erikseen.

Minna

Juho, Eetu ja Minna tulee aamulla yhteiskuljetuksella Porvooseen ja pois omalla kyydillä.

Janne

Johannes ja Janne tulee omalla kyydillä. Jonttu tulee bussilla takaisin

Onni

Onni tulee omin kyydein Porvooseen.

Rami

Hei!

Pyytäisin kaikkia vanhempia käymään MyClub-järjestelmässä tarkistamassa tietosuoja-asetukset. 1. Kirjautukaa MyClub, 2. Omat tiedot, 3. Tietosuoja, 4. Muokkaa, 5. Perustiedot, 6. Kuva --> julkisesti, Etunimi --> julkisesti, Sukunimi --> julkisesti, 7. Muut tiedot, 8. #No --> julkisesti, 9. Valokuva/videointilupa --> julkisesti, 10. TALLENNA.

Tämän jälkeen saamme pelaajien nimet, pelinumerot ja pelaajakuvat suoraan nettisivuille näkyviin! Näette muutoksen heti, kun edellä mainitut temput on tehty. Voitte käydä tarkistamassa nettisivuilta oman huollettavan tiedot, miten näkyy --> https://crocodiles.fi/jenkkifutis/juniorit/u13

Terveisin JoJo RAMI